T4T Workshop
de on august 9, 2014 în Artevenimente
Cele doua zile de workshop s-au incheiat. Am intalnit un grup de tineri minunati‚ din toate colturile tarii: Bucuresti‚ Bacau‚ Piatra Neamt‚ Timisoara. E foarte reconfortant sa vad ca exista un interes real pentru teatru in licee. De aceea‚ ideea de a introduce arta dramatica‚ ca disciplina optionala in licee‚ mi se pare excelenta. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Din cei 8 participanti (care a doua zi s-au facut 9 🙂 ) sapte au fost baieti‚ si doua‚ fete. Surprinzator un pic‚ deoarece cam in toate grupurile cu care am lucrat predominau fetele 🙂 . In orice caz am lucrat foarte bine cu ei‚ sunt deschisi‚ mobili‚ inteligenti‚ emotivi‚ deci‚ intr-un cuvant‚ talentati. Sper‚ ca macar cativa dintre ei‚ sa se indrepte catre o scoala de teatru. 
Am lucrat mult pe respiratie si incalzire vocala. Imi doresc‚ ca in urma acestui workshop‚ sa ramana cu un set de exercitii care sa le devina antrenament zilnic. Bineinteles‚ ca in ultima parte a celei de a doua zi ne-am jucat si am trecut la improvizatie!! 🙂 Au descoperit ca pot defini o situatie sau o stare prin respiratie.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Stefana‚ Andra‚  Adrian‚ Razvan‚ Alex‚ Vlad‚ Dragos‚ Vlad‚ Paul thank you guys!!! 

foto t4t

 

 

 

 

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2014 - 2020 - ALINA ILEA - ALL RIGHTS RESERVED.